Riool ontstoppen met Riool DS » Verstoppingen » Afvoer verstopt

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Mocht u zich geen raad weten bel Riool DS op 0800 721 33 66.

Afvoer verstopt: oorzaken

Afvoer verstopping
Afvoer verstopping wordt verholpen door Riool DS

Het is over het algemeen aan te raden om verstopte keukenafvoer over te laten aan getrainde professionals ontstoppen, omdat zelf proberen vaak meer problemen veroorzaakt dan oplost. Wij raden aan enkel veilige gereedschappen te gebruiken, zoals een ontstopper of een ontstoppingsveer.

Veel mensen nemen hun toevlucht tot chemische reinigingsmiddelen wanneer ze een verstopping tegenkomen, maar deze kunnen de afvoer beschadigen en een gevaar vormen voor de gezondheid van uw gezin. Daarom raden wij u aan om de hulp van Riool DS in te schakelen, we staan ​​altijd klaar om uw rioolproblemen zo snel mogelijk op te lossen.

Afvoer verstopt: oplossingen

Als uw afvoer verstopt is, is dat natuurlijk erg naar. En wij begrijpen dat, hieronder vind u de werkwijze van Riool DS loodgieters. Lees verder om te begrijpen hoe wij afvoer verstoppingen tegen gaan.

Loodgieters gereedschap

Onze professionals beschikken over de juiste gereedschappen en technieken om zelfs de meest hardnekkige afvoer verstoppingen op te lossen. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van mechanische ontstoppingsapparaten, zoals een ontstoppingsveer of een hogedrukreiniger. Deze gereedschappen worden ingezet om obstakels, zoals voedselresten en haren die zich in de afvoerpijp hebben verzameld, te ontstoppen.

Afvoer verstopt verhelpen
Loodgieter die een afvoer verstopt gaat verhelpen met behulp van geavanceerde gereedschap.

Camera inspectie

Daarnaast kunnen onze professionals ook gebruik maken van een peperdure camera inspectie om de oorzaak van de verstopping te identificeren. Dit is een techniek waarbij een camera wordt ingebracht in de afvoerpijp om de binnenkant van de pijp te inspecteren. Hierdoor kunnen ze nauwkeurig bepalen waar de verstopping zich bevindt en hoe deze het beste kan worden opgelost.

Als u last heeft van een verstopte afvoer, dan is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen. Riool DS is betrouwbaar en heeft ervaren loodgieters in dienst die u snel en efficiënt van uw verstopping af helpen. Zo kunt u weer snel genieten van een schone en gezonde keuken of douche.