Riool ontstoppen met Riool DS » Werkwijze van Riool DS

Werkwijze van Riool DS

Riool DS is niet alleen uit op het oplossen van verstoppingen, wij willen het volk ook kennis laten op doen, hoe een verstopping tot stand komt, hoe je ze eventueel kunt voorkomen en hoe de vakkundige loodgieters van Riool DS hier mee omgaan. Bij vragen, suggesties (of natuurlijk verstoppingen) kunt u altijd mailen naar info@riool-ds.nl of bellen naar 0800 721 33 66. Veel leesplezier!

Klik op de afbeeldingen of titel hier onder om meer te weten te komen over het aangeklikte onderwerp.

Materiaal gebruik

Hoe kiezen de rioolexperts van Riool DS nou wat voor materiaal zij gebruiken? Dit doen zij op basis van de type verstopping (hardnekkig, of mild), de locatie van de verstopping (toilet, afvoer, of diep in de riolering) en natuurlijk met de voorkeur van de klant wellicht op basis van ervaring uit het verleden (bij bijvoorbeeld herhalende verstoppingen).

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Riool ontstoppen is onze passie, in dit artikel leggen we uit hoe wij een machinaal ontstoppingsveer gebruiken. Lees verder!

Hogedrukspuit

Riool verstopping tegengaan met hogedruk spuit

Een hogedrukspuit is ook onderdeel van het arsenaal van de loodgieters. Hoe gaat een hogedrukspuit precies in zijn werk? En wat zijn de voor en nadelen?

Camera inspectie

Camera inspectie

Een camera inspectie komt veel bij kijken, vooral als er iets gevonden wordt. Lees hier hoe wij een camera inspectie gebruiken om uw verstopping of lekkage te detecteren.

Ontstoppingspomp

Ontstoppingspomp

Een ontstoppingspomp is een snelle en efficiënte manier om uw verstopping te verhelpen. Dit gebruiken wij voornamelijk bij minder hardnekkige verstoppingen. Lees verder hoe en wanneer wij dit te werk stellen.

Rioolproblemen

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes bestrijden

Ervaar je overlast door rioolvliegjes? Lees in dit artikel over de oorzaken van rioolvliegjes in huis, hoe je effectief de rioolvliegjes kunt bestrijden en voorkomen.

Rioolgeur probleem

Rioolgeur probleem oplossen

Wij lossen snel en effectief nare rioolgeuren op. Ervaren experts elimineren onaangename geuren door de bron te identificeren en behandelen, zodat je huis weer fris en geurvrij aanvoelt